المقادير:
- بطاطس
- جبنة بارميزان رقيقة
- شرائح زبدة
- زيت زيتون
- كريمة خافق
- جبنة شذر مبشورة
- البهارات ( ملح + فلفل أسود + ثوم بودرة )
الطريقة:
- الفرن 400 فـ
- يغسل البطاطس جيدا بالقشرتها ثم يقطع شرائح غير مكتملة يعني تكون مثل الجيوب.
- يوضع في الجيوب شريحة زبدة والثانية جبنة بارميزان وهكذا ( تعبئة الجيوب كاملا).
- يرش فوقها بالزيت الزيتون والبهار السابق.
- يوضع في الفرن بعد لفها بأوراق الالمنيوم لمدة ساعة تقريبا.
- بعد ما تستوي نخرجها من الفرن ونضعها في صينة ثم يرش من فوقها بالكريمة الخفق وجبنة الشدر ويعاد وضعها في الفرن لمدة ربع ساعة تقريبا.
- تقدم ساخنة وبالهناء والعافية ^_^
Ingredients:
- Potato
- Thin parmesan cheese
- Sliced butter
- Olive oil
- Whipping cream
- Was issued grated cheese
- Spices (salt + pepper + garlic powder)
Method:
- Oven 400 F.
- Wash the potatoes well and then cut segments such as pockets.
- Placed in each slice pockets butter and parmesan cheese and second Thus (mobilization pockets full).
- Sprinkle over with olive oil and pepper.
- Placed in the oven after wrapped in aluminum leaves for about an hour.
- After an hour put in Sana and then sprinkle it whipping cream, cheese and re-placed in the oven for about a quarter of an hour.
- Serve hot, Very good work and wellness ^ _ ^...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق