الجمعة، 26 أبريل 2013

بطاطس مشوي بالجبن .. Roast potatoes with cheese



المقادير: 



  • بطاطس 
  • جبنة  بارميزان رقيقة 
  • شرائح زبدة 
  • زيت زيتون
  • كريمة خافق
  • جبنة شذر مبشورة 
  • البهارات ( ملح + فلفل أسود + ثوم بودرة )


الطريقة: 


  • الفرن 400 فـ 
  • يغسل البطاطس جيدا بالقشرتها ثم يقطع شرائح غير مكتملة يعني تكون مثل الجيوب.
  • يوضع في الجيوب شريحة زبدة والثانية جبنة بارميزان وهكذا ( تعبئة الجيوب كاملا).
  • يرش فوقها بالزيت الزيتون والبهار السابق.
  • يوضع في الفرن بعد لفها بأوراق الالمنيوم لمدة ساعة تقريبا.
  • بعد ما تستوي نخرجها من الفرن ونضعها في صينة ثم يرش من فوقها بالكريمة الخفق وجبنة الشدر ويعاد وضعها في الفرن لمدة ربع ساعة تقريبا.
  • تقدم ساخنة وبالهناء والعافية ^_^ 

Ingredients:


  • Potato
  • Thin parmesan cheese
  • Sliced ​​butter
  • Olive oil
  • Whipping cream
  • Was issued grated cheese
  • Spices (salt + pepper + garlic powder)

Method:

  • Oven 400 F.
  • Wash the potatoes well and then cut segments such as pockets.
  • Placed in each slice pockets butter and parmesan cheese and second Thus (mobilization pockets full).
  • Sprinkle over with olive oil and pepper.
  • Placed in the oven after wrapped in aluminum leaves for about an hour.
  • After an hour put in Sana and then sprinkle it whipping cream, cheese and re-placed in the oven for about a quarter of an hour.
  • Serve hot, Very good work and wellness ^ _ ^...



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق