الملوخية
المقادير:
- حزمة ملوخية.
- قطع دجاج.
- ١ ١/٢ لتر ماء
- ورقة غار.
- ١ بصلة.
- ٣ فصوص ثوم.
- ملح + بهار مشكل.
- رشة كزبرة + رشة كمون.
- ٢ ملقعة كبيرة زيت نباتي.
الطريقة:
- نقوم بسلق الدجاج بعد غسلها جيدا بالماء والخل ثم اضافة الملح والبهار المشكل مع ورق الغار والبصلة.
- فرم الملوخية ناعم كما في الصورة او يمكن شراء ملوخية مفرومة مبردة جاهزة.
ملوخية مفرمة في الخلاط
ملوخية جاهزة اكثر من رائعة ^_^
- نضع مرق الدجاج والدجاج بعد سلقه في طنجرة ونضيف معها الملوخية من اول غليه نظفئ النار.
- نضع الزيت في مقلاة صغيرة مع الثوم المفروم ناعم إلى ان يصبح ذهبيا ثم نضيف عليه رشة كزبرة و كمون ونطفئ النار ونضعه فوق الملوخية مع التحريك القليل.
Jew's mallow
Ingredients
- Pack Jew's mallow.
- Chicken pieces.
- 1 1/2 liters of water
- Bay Laurel.
- 1 onion.
- 3 cloves of garlic.
- Salt + Condiment problem.
- Workshop coriander + Workshop cumin.
- 2 large one tablespoon vegetable oil.
Method:
- Langley chicken after thoroughly washed with water and vinegar, then add salt and pepper Shaper with Bay Laurel and onion.
- Chop fine Jew's mallow as in the picture, or you can buy chopped chilled ready.
Jew's mallow
Jew's mallow ready more than wonderful ^ _ ^
- Halves of boiled chicken water and put it in a saucepan and add them and a pinch of salt and seasoning problem in the first boiled then Nzvi the fire.
- Keep the oil in a small frying pan with chopped garlic to become soft and then add it golden Workshop coriander and cumin, and turn off the fire and put up with a little stirring
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق