الأربعاء، 15 مايو 2013

الملوخية - Jew's mallow


الملوخية 




المقادير:


  • حزمة ملوخية.
  • قطع دجاج.
  • ١ ١/٢ لتر ماء 
  • ورقة غار.
  • ١ بصلة.
  • ٣ فصوص ثوم.
  • ملح + بهار مشكل.
  • رشة كزبرة + رشة كمون.
  • ٢ ملقعة كبيرة زيت نباتي.

الطريقة: 

  • نقوم بسلق الدجاج بعد غسلها جيدا بالماء والخل ثم اضافة الملح والبهار المشكل مع ورق الغار والبصلة.
  • فرم الملوخية ناعم كما في الصورة او يمكن شراء ملوخية مفرومة مبردة جاهزة.




ملوخية مفرمة في الخلاط
ملوخية جاهزة اكثر من رائعة ^_^ 



  • نضع مرق الدجاج والدجاج بعد سلقه في طنجرة ونضيف معها الملوخية من اول غليه نظفئ النار.
  • نضع الزيت في مقلاة صغيرة مع الثوم المفروم ناعم إلى ان يصبح ذهبيا ثم نضيف عليه رشة كزبرة و كمون ونطفئ النار ونضعه فوق الملوخية مع التحريك القليل.



Jew's mallow

Ingredients


  • Pack Jew's mallow.
  • Chicken pieces.
  • 1 1/2 liters of water
  • Bay Laurel.
  • 1 onion.
  • 3 cloves of garlic.
  • Salt + Condiment problem.
  • Workshop coriander + Workshop cumin.
  • 2 large one tablespoon vegetable oil.



Method:

  • Langley chicken after thoroughly washed with water and vinegar, then add salt and pepper Shaper with Bay Laurel and onion. 
  • Chop fine Jew's mallow as in the picture, or you can buy chopped chilled ready. 


Jew's mallow
Jew's mallow ready more than wonderful ^ _ ^ 
  • Halves of boiled chicken water and put it in a saucepan and add them and a pinch of salt and seasoning problem in the first boiled then Nzvi the fire.
  • Keep the oil in a small frying pan with chopped garlic to become soft and then add it golden Workshop coriander and cumin, and turn off the fire and put up with a little stirring

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق