الأربعاء، 8 مايو 2013

اسكندر كباب - Iskander kebab




اسكندر كباب 


المقادير: 


  • ١/٢ كيلو ستيك لحم.
  • ٣ كوب لبن زبادي
  • ٥ حبات طماطم مقشرة 
  • ١ ملعقة كبيرة معجون طماطم.
  • ١/٤ كوب ماء
  • ٢ ملعقة كبيرة سمنة 
  • ١ ملعقة كبيرة زيت.
  • ١ فلفل حار.
  • ١ ملعقة صغيرة ثوم مهروس.
  • ٢ ملعقة صغيرة بهار مشكل
  • ملح - فلفل اسود حسب الرغبة 


الطريقة: 


* يقلى اللحم بالسمن على نار هادئة ويقلب إلى ان ينضج ثم يضاف إليه ملعقة من البهار المشكل والملح والفلفل الاسود.
* يضاف لبن زبادي مع الثوم والملح والفلفل الاسود في طبق خارجي
* يوضع زيت نباتي في قدر ثم يضاف إليى الفلفل الحار ثم يضاف إليه الطماطم المقشر بعد تقطيعه إلى مكعبات صغيرة ومعجون الطماطم ويضاف إليه ملعقة من البهار المشكل والملح والفلفل والماء.
* يحمص الخبز في الفرن قليلا.
* نرتب في طبق الاتي " الخبز ثم الباقي من سمن اللحمة المقلية ثم اللبن ثم اللحمة ثم صلصة الطماطم 

Iskander kebab


Ingredients:


  • 1/2 kilo steak.
  • 3 cup yogurt
  • 5 tomatoes, peeled
  • 1 tablespoon tomato paste.
  • 1/4 cup water
  • 2 tbsp obesity
  • 1 tablespoon oil.
  • 1 hot pepper.
  • 1 teaspoon minced garlic.
  • 2 teaspoon seasoning problem
  • Salt - Black pepper to taste


Method:


* Fry the meat with shortening over low heat and stir to simmer then add the tablespoon of the problem and pepper, salt and black pepper.
* Add yogurt, garlic, salt and black pepper in a dish external
* Put vegetable oil in a saucepan, then add chili Alley then add the peeled tomatoes cut into small cubes, tomato paste and add the tablespoon of the problem and pepper, salt, pepper and water.
* Toasted bread in the oven a little bit.
* Arrange on a platter the following "and then the rest of the bread within the meat, milk, and then deep-fried meat and tomato sauce

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق